Medalii la Memorialul Gheorghe Ilie

0

Acum câteva zile, la Râmnicu Vâlcea, a avut loc Concursul Regional „Memorialul Gheorghe Ilie” la tenis de masă. La această competiție la care au luat startul mai multe cluburi din zona Olteniei și Munteniei, Piteștiul a fost reprezentat de Bianca Pribeagu, Rebeca Ceaușescu, Raisa Tudo și Anghel Darius, sportivi legitimați la clubul FC Argeș.
Rezultatele piteștenilor:
● Loc I – clasele 0 / II – Rebeca Ceauşescu
● Loc I – clasele III / IV – Bianca Pribeagu
● Loc I – clasele V / VI – Raisa Tudor
● Loc IV – clasele V / VI (băieţi) – Darius Anghel
Pe podium la cupa Băniei
Tot week-end-ul trecut, dar la Craiova, a avut loc Cupa Băniei la tenis de masă, competiție care face parte din cadrul Circuitului Amatur, categoria A. La acest concurs, piteșteanul Cosmin Corbu a terminat pe locul 2, iar Rareș Dumitru s-a clasat pe locul 5. Cei doi sportivi piteșteni sunt pregătiți de antrenorul Claudiu Pribeagu, tehnician legitimat la clubul FC Argeș.
În cantonament cu lotul național
În aceste zile, piteșteanul Sebastian Pribeagu, alături de colegii de la CS Rapid Bucureşti, se află la Izvorani, în cantonament, ca parteneri pentru lotul Național U 13. Sebastian este cel mai valoros produs al tenisului de masă piteștean, fiind component de bază al lotului național de cadeți, însă concurează pentru clubul bucureștean. M.D.