Ultimul meci pentru selecționerul Emil Săndoi

0

Partida cu Croația U21 va fi ultimul meci pentru selecționerul Emil Săndoi la reprezentativa României U21. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că după acest EURO se va căuta un alt tehnician pentru a conduce naționala de tineret.
”Termină după EURO. Obiectivul cred că era ieşirea din grupe, nu neapărat calificarea în semifinale, nu ştiu ce obiectiv i-a trasat Mihai (n.red. Stoichiţă). Cred că obiectivul rezonabil era ieşirea din grupe” a declarat Andrei Vochin, potrivit Orange Sport.
Pentru sursa citată, el a comentat și despre discursul lui Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care susținea că naționala noastră putea câștiga EURO 2023: ”Cred că a vrut să-i îmbărbăteze. Probabil asta a vrut, dar trebuie să-şi schimbe stilul”.

Pancu, marele favorit

Următorul selecționer va avea ca obiectiv calificarea la EURO 2025, din Slovacia. Potrivit Digi Sport. favoritul conducerii Federației pentru înlocuirea lui Emil Săndoi ar fi Daniel Pancu. Daniel Pancu, selecționerul echipei U21 a României, face parte din staff-ul lui Emil Săndoi la EURO 2023, însă nu privește meciurile de pe bancă, ci din tribună. Motivul? n
UEFA permite ca pe bancă să fie prezenți doar doi asistenți, iar aleșii au fost Răzvan Rotaru și Vali Năstase. M.D.