Beat a provocat un accident

0

Un bucureștean s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier. În timpul cercetărilor polițiștii au stabilit că șoferul, în vârstă de 22 de ani, era beat. Din această cauză a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un cap de pod. În urma impactului a fost rănit atât cel de la volan cât și pasagerul din dreapta. 
Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00,la Negrași. Un autoturism condus de Dan V., de 22 de ani, din București, a părăsit șoseaua a lovit un cap de pod și a ajuns în șanț.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, care au constatat faptul că, tânărul conducea un autoturism pe DJ 659.
În urma imactului au fost răniți atât șoferul bucureștean cât și un bărbat de 23 de ani, din Pitești, pasager în autoturism. În timpul cercetărilor conducătorul auto a fost pus să sufle în etilotest. S-a stabilit că avea 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dan V. a suferit o fractură deschisă la un deget de la mâna dreaptă, o plagă în zona abdomenului și un traumatism în zona feței.
Psagerul a suferit multiple traumatisme. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. M.Sandu