Campioni la aeromodelism!

0

Salonta a găzduit recent o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Aeromodelism zbor liber. La această întrecere, sportivii de la CSU Piteşti, FC Argeş şi Palatul Copiilor Piteşti au avut evoluţii remarcabile, reușind să urce pe podium.
CSU Pitești și FC Argeș au dominat clasa F1B, atât la juniori, cât și la seniori. Iulian și Cristian Tutelea au devenit campioni la individual, în timp ce seniorii IulianTutelea și Viorel Săliștean au adus titlu la echipe pentru clubul FC Argeș. La juniori, competiția a fost adjudecată de CSU la juniori, echipa fiind compusă din Eduard Bouleanu, Ion Petculescu, Alexia Bădulescu și Darius Bădulescu.
De asemenea, echipa CSU Pitești, avându-i în componenţă pe Marian Popescu, Daniel Bîldea, și Hariton Dorobanțu, a obţinut titlul de vicecampioană la seniori. Darius Tudora, sportiv legitimat la Palatul Copiilor Pitești, a terminat concursul pe locul 3. La clasa F1A, etapa semifinală, s-au consemnat următoarele rezultatele: Noe Sion(locul 1 – juniori) și Julien Sion(locul 3 – seniori). M.D.