Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

Învinși de Liga 1
FK Miercurea Ciuc a cedat la scor într-un amical disputat în compania FC Hermannstadt, la Sibiu. S-a terminat 5-1 pentru FC Hermannstadt, FK Miercurea Ciuc făcând, apoi, deplasarea în cantonamentul de vară, în Slovenia. Au marcat, pentru formația din SuperLiga României, Petrișor Petrescu, în minutul 70, și Bogdan Rotar, în minutul 80. S-a terminat 4-1, iar pentru FK Miercurea Ciuc a urmat deplasarea în Slovenia, unde va sta până la 20 iulie.
Victorie categorică
Gloria Buzău câștigă categoric în meciurile amicale, iar același lucru s-a întâmplat și în duelul cu Kids Tâmpa Brașov (Liga 3), duminică, pe Stadionul ICIM – Brașov. Formația lui Andrei Prepeliță s-a impus cu 9-0. Până la pauză, Gloria Buzău marcase de patru ori.
Gata cantonamentul
CSM Slatina a finalizat cantonamentul de vară, premergător reluării Ligii 2, organizat la Cheile Grădiştei – Fundata. Oltenii au revenit acasă, unde vor continua perioada de pregătire, fiind în fața primului meci de verificare de când au reluat antrenamentele. CSM Slatina s-a pregătit la munte, așa cum a făcut în mai multe rânduri, și în precedentele sezoane, iar antrenorul Daniel Oprescu s-a declarat mulțumit de cum au reacționat jucătorii. A fost o perioadă de acumulare, iar stagiul a fost încheiat fără accidentări. S.M.