Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

FC Brașov nu poate juca în Liga 2
FRF a anunţat oficial că FC Brașov n-a obţinut licenţa pentru Liga 2. A transmis că Administraţia de Licenţiere a definitivat lista cluburilor care au obţinut licenţa de participare în sezonul 2023-2024 din Liga 2. FC Braşov nu a îndeplinit condiţiile pentru licenţă, iar cazul va fi judecat la TAS. Astfel, 10 iulie 2023 a fost ultima zi de funcţionare a Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, iar FC Braşov nu a reuşit să se înscrie printre echipele care vor evolua în sezonul următor al Ligii 2.
Fost fotbalist în Argeș la Șelimbăr
Nu doar la nivelul lotului de jucători a schimbat Comunal Șelimbăr în această vară. Astfel, Bogdan Vișa fost fotbalist la CS Mioveni și FC Argeș, retras la finalul lunii iunie din cariera de fotbalist, va fi noul team manager. ”Cu bucurie în suflet, oficial anunțăm reîntoarcea lui Bogdan Vișa, de data aceasta în poziție de Team Manager al echipei!” au anunțat sibienii.
Cantonament în Bulgaria
Steaua a plecat, luni în cantonamentul pe care îl va organiza în Bulgaria, după stagiul de pregătire intern, de la Complexul Sportiv Steaua, din Ghencea. Peste Dunăre, ”militarii” vor disputa mai multe teste. Două săptămâni va sta acolo echipa lui Daniel Oprița, fiind de așteptat, apoi, la revenirea în țară, să mai dispute cel puțin un test până la debutul noului sezon de Liga 2, la 5 august. S.M.