Galben-verzii, încep sezonul cu Gloria Buzău!

0
  • Liga 2, Etapa 1: CS Mioveni – Gloria Buzău, astăzi, ora 18:30, Stadion Orășenesc

CS Mioveni joacă diseară primul meci din noul campionat, de Liga 2. Galben-verzii primesc astfel, acasă, de la ora 18:30, vizita celor de la Gloria Buzău, una dintre echipele care și-a anunțat intenția de a promova direct, în Liga 1.
Pentru argeșeni este un nou început, după retogradarea din Superliga. Echipa este schimbată din temelii și doar 6 jucători care au făcut parte din lot și în sezonul trecut au ales că continue la Mioveni, restul fiind nou-veniți, juniori sau împrumutați până acum la alte echipe. Printre jucătorii galben-verzi nou-veniți și numără și câțiva cu experiență în prima ligă, ca Tomozei, Costea, Herea, dar cu siguranță lângă ei își vor face loc și juniorii promovați de la U 19 și care, o parte din ei eu apucat deja să debuteze la liga 1, sezonul trecut, pe final.
De partea cealaltă, antrenorul Andrei Prepeliță a adus și el mai mulți jucători noi la Gloria Buzău, fotbaliști în care își pune speranțele că vor duce echipa mai întâi în primele șase și apoi pe un loc promovabil direct.
CS Mioveni vine după o vară agitată, cu multe schimbări în lot și pe bancă, după o pregătire locală și o serie de meciuri de verificare în care rezultatele au fost poate nu tocmai cele așteptate. Echipa lui Schumi a câștigat cu 3-0 cu Muscelul Câmpulung, a pierdut cu 2-0 la CSM Slatina, a învins cu 2-1 pe Progresul Spartac, a remizat 0-0 cu Corvinul și a pierdut cu 1-0 și cu 3-1 cu FC Argeș și CS Afumați. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.