Rareș a murit!

0

În urmă cu o lună, Rareș Baciu, un băiat, în vârstă de 16 ani, din Pitești, pleca fericit cu prietenii la mare, la Festivalul Neversea. Acolo i s-a făcut rău și a ajuns la spital. A fost diagnosticat cu leucemie. Boala cruntă l-a învins și adolescentul a murit, duminică, la Spitalul Fundeni. Părinții băiatului au făcut anunțul tragic.
“În urmă cu puțin timp, fiul nostru, Rareș, s-a stins din viață. Îți mulțumim, Rareș, pentru puținii ani petrecuti împreună! Ne-ai dăruit numai bucurii și fericire. Te iubim, fiul nostru drag!”, acesta este mesajul cutremurător al părinților. Rareș Baciu a murit duminică la Spitalul Fundeni. Acesta s-a stins în mai puțin de o lună după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Din nefericire debutul brusc și agresiv al bolii nu a putut fi stopat. De când a fost pus diagnosticul crunt mama băiatului, profesor de matematică la Școala Gimnazială Băiculești, a stat alături de fiul ei la spital. Rareș mai are o soră în vârstă de 14 ani.

A plecat la mare și a ajuns la spital

În luna iulie, Rareș Baciu, în vârstă de 16 ani, elev la Liceul Teoretic ”Ion Barbu”, a plecat la mare cu prietenii. Împreună au mers la Festivalul Neversea 2023 unde au cântat și s-au distrat. Au râs, au glumit, s-au simțit bine! Asta până în a treia zi când Rareș a început să se simtă rău și s-a umflat a gât. Părinții au mers după el la Constanța și s-au oprit la București ca să îl ducă la spital. Credeau că fiul lor are oreion. La București medicii au pus cruntul diagnostic. Avea leucemie! Rare a fost internat la Spitalul Fundeni acolo unde a început tratamentul și transfuzii de sânge. Prietenii au făcut o campanie asiduă în încercarea de a-l salva. Rareș avea nevoie urgentă de sânge și trombocite. Toți cei care îl cunoșteau s-au mobilizat într-o campanie pentru a dona sânge și sute de tineri au mers la centrele de transfuzii în încercarea de a-l ajuta pe Rareș. Colegi, prieteni, rude, cadrele didactice de la Școla Gimnazială Băiculești dar și părinți ai elevilor au donat din sângele lor pentru Rareș. Se pare că la un moment dat băiatul dădea semne că își va reveni. Exista speranță! Din nefericire boala perfidă l-a doborât, în mai puțin de o lună de la diagnosticare.
Acum, părinți, rudele și prieteni își vor lua un ultim rămas bun de la Rareș.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Rareș Baciu va fi depus la capela bisericii „Sfintele Femei Mironosițe” din Găvana, situată lângă Parcul Cinema Lumina. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, la cimitirul din Găvana. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.