Se echivalează mediile de liceu în sesiunea BAC-ului de toamnă!

0

Sesiunea a doua a Bacalaureatului sau BAC-ul de toamnă 2023 a început și în Argeș. Astfel, după ce în perioada 17-24 iulie a avut loc înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe, de ieri a început echivalarea cu mediile din liceu. 
Conform calendarului între 7 și 11 august 2023 are loc echivalarea competențelor de comunicare în limba română și într-o limbă străină, și a competențelor digitale. Probele de competente se vor echivala cu cu mediile din liceu la Limba română, limbi străine și Tehnologia Informației.
Acum va fi prima dată când toate lucrările de la un examen național vor fi evaluate digitalizat. Apoi pe 16 august este programat examenul la Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă, pe 17 august – Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă, pe 18 august – Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă, pe 21 august – Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă. n
Pe 25 se vor afișa rezultatele la probele scrise (până la ora 12,00) și se vor depune contestațiile (orele 12:00 – 18:00). Apoi între 26 și 28 august se vor rezolva contestațiile iar pe 29 august se vor afișa rezultatele finale. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.