Spectacol automobilistic la Trofeul Baia Mare

0

Trofeul Național Masters de viteză în coastă reintră în acțiune în perioada 25-27 august, atunci când este programată etapă maramureșeană – Trofeul Baia Mare – pe serpentinele Gutâiului emblematic, cunoscut și sub denumirea de „Iadul Verde” datorită arborilor trainici ce „îmbrățișează” zecile de viraje ale traseului de concurs.
Ediția din acest an a Trofeului Baia Mare se va desfășura cu Start Festiv și Festivitate de premiere în centrul istoric al municipiului Baia Mare.
Acțiunea automobilistică se mută la Baia Sprie în zilele de sâmbătă și duminică, fiind programate câte patru manșe competiționale în ambele zile: două de recunoaștere și două de antrenament în ziua de sâmbătă, respectiv alte două de recunoaștere și cele două decisive – de concurs, pentru ziua de duminică.
Organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, Trofeul Baia Mare se bucură de susținerea autorităților locale – Consiliul Județean Maramureș, Primăria municipiului Baia Mare, Primăria orașului Baia Sprie și compania Vital. Avem convingerea că în timpul ce ne desparte de etapa băimăreană, dar și faptul că, această competiție de pe Gutâi are continuitate, se vor alătura evenimentului și alți parteneri locali în vederea celei mai bune organizări – totul în favoarea sportului cu motor, a sportivilor ce vor fi prezenți la start, precum și a întregului Maramureș. M.D.