Farfurii din carton, tăvițe și alte consumabile pentru Horeca, în oferta de la Snick Ambalaje

0

În Horeca ambalajele sunt consumabile și trebuie să fie mereu la discreție. În funcție de meniuri, de conceptul culinar, de rebranding și alți factori, ambalajele potrivite pot fi schimbate. Cei în cauză le pot alege de la un furnizor local și anume Snick Ambalaje.

De aici pot fi comandate farfurii de carton și nu numai. Lista stocului de aici include de asemenea tacâmuri, cupe, bărcuțe, toate sortimentele de caserole sau cutii, pentru diverse tipuri de comercianți: pizzerii, rotiserii, restaurante clasice, cele fast food sau street food, pentru catering, livrări etc.

Cât de important este ambalajul unui produs?

Cu toții am fost, la un moment dat, în calitate de clienți ai unui restaurant, fie că am ales mâncarea luată la pachet sau am comandat cu livrare la domiciliu. Cu maximă sinceritate, oricine poate spune, atunci când vedem un ambalaj necorespunzător, avem din start semne de întrebare. Suntem mai sceptici când vine vorba de a servi cu plăcere un meniu ce este ambalat într-o manieră nepotrivită.

Nu vorbim despre ambalajele necorespunzătoare ca și formă sau cantitate, ci mai ales de cele care se deformează ușor, de cele care cedează la presiune sau la o anumită temperatură. Este semn clar că au calitate îndoielnică, că alegerea acestora înseamnă, de fapt, faptul că vânzătorul nu pune accent pe calitatea prezentării. Iată de ce contează tipul de ambalaj. Din fericire, există furnizor ca Snick Ambalaje – cu pagina oficială snick-ambalaje.com – ce ridică pretențiile în materie de calitatea ambalajelor biodegradabile.

Cum pot fi comandate astfel de ambalaje

Din pagina oficială. În mod modern, cei interesați de oferta acestui furnizor nu trebuie să depindă de agent, nu trebuie să își îngreuneze alegerile în vreun fel. Accesează pagina online care este și portal pentru comenzi. În funcție de valoarea comenzii plasate pot obține reduceri pe loc sau pot alege ca acel bonus să fie aplicat unei comenzi viitoare.

De la Snick Ambalaje pot fi comandate stocurile necesare de ambalaje biodegradabile, în tot felul de forme, mărimi și culori și în cantitățile necesare. Vorbim implicit despre accesorii, despre tacâmuri, șervețele, sacoșe sau pahare. Acestea pot fi realizate din PLA, trestie de zahăr, palmier, carton, hârtie etc. Înainte de a alege cantitatea dorită – sunt disponibile în funcție de tipul de produs comenzi la set, bax, bulk sau palet – cei interesați pot comanda mai întâi de toate sacoșa cu mostre. Este gratuit și le permite astfel să testeze calitatea produsului.

Ambalajele care trec testul calității

Ce-i drept, în cazul unei alegeri necorespunzătoare poate fi vorba de necunoaștere. Produsele sunt atât de diverse, pentru a înțelege diferențele dintre ele trebuie să analizați foarte bine detaliile de descriere ale produselor. În pagina celor de la Snick Ambalaje veți găsi toate informațiile necesare.

Având în vedere că ambalajele au devenit și metodă de promovare, înțelegem că rolul lor este dublu. Vor fi alese cu mare atenție din rândul celor de top.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com