Judecat după ce a furat alcool dintr-un bar

0

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Davidești, este acuzat de furt calificat și va fi trimis în judecată. Dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Totul pentru mai mutle sticle cu whisky pe care le-a furat noaptea dintr-un bar din centrul Piteștiului.
Dosarul a fost instrumentat de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Gabriel N., despre el fiind vorba, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. ”Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., un bărbat, de 25 de ani, din Davidești, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 1.500 de lei.
Precizăm faptul că, la data de 07 august a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Dosarul fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată. M.Sandu