Alexandru Pelici: ”Când lucrurile nu merg, este firesc să se schimbe ceva”

0

La finalul partidei cu Chindia Târgoviște, pierdută de FC Argeș, scor 0-2, Alexandru Pelici, antrenorul echipei din Trivale, s-a declarat dezamăgit de jocul echipei pe care o pregătește.
Tehnicianul a lăsat de înțeles că acesta poate fi ultimul său meci pe banca tehnică a alb-violeților. Pelici a admis că FC Argeș este în criză de rezultate, iar jocul echipei este unul sub așteptări.
”Din păcate înfrângere. A venit acest moment, când absolut aveam nevoie de victorie, cu gândul ăsta am plecat la drum, înaintea meciului, din păcate nu am reușit. A fost un joc de uzură, în care Chindia a atacat rapid și a contraatacat. Noi am încercat să-i desfacem, am luat acel gol din prima repriză, după care trebuia să riscăm mai mult.
Ne-am creat câteva ocazii și am început să sperăm, dar din păcate nu am reușit să finalizăm situațiile create. Mai mult, a ieșit și acel penalty de nicăieri și așa s-a scris istoria cestui joc.
Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm pentru că era o zi importantă pentru noi, era o sărbătoare pe care trebuia să o respectăm (n.r. comemorarea lui Dobrin). Suntem cu toții vinovați, începând cu mine, și vom vedea ce va fi în continuare.
Cu totul altele erau planurile. Azi se împlinesc două luni de când am început pregătirea și ne vedeam cu toții cu mai multe puncte în zestre. Vom vedea ce va fi. Este și o criză de rezultate, și de joc. Precedentele două jocuri a fost doar de rezultat.
În momentul în care te apuci de fotbal îți dorești să joci și să antrenezi cât mai sus, la cluburi cât mai galonate. Vom vedea ce va fi, nu pot să vorbesc nimic despre viitor pentru că nu știm dacă el va exista sau nu va exista. Mă refer la mine ca antrenor aici. Orice este posibil. Nu e vorba despre frică sau despre nimic altceva.
Dar atunci când lucrurile nu merg așa cum îți dorești, sunt lucruri firești să se schimbe ceva. Și cel mai la îndemână este să se schimbe antrenorul. Suntem deja în etapa a 4-a, au fost deja schimbați doi antrenori, așa că orice se poate întâmpla. Știu că am încercat să fac tot ce am știu mai bine și vom vedea ce va fi”, a explicat Alexandru Pelici, la flash-interviul de la finalul jocului. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.