Lucrări de creație plastică, pictură și grafică, expuse la Primăria Pitești

0

Artiștii reuniți în cadrul ediției a opta a „Taberei Naționale de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești se pregătesc de vernisajul expoziției. Acesta este programat astăzi, de la ora 16:00, în holul Primăriei Pitești. 
Participanții la această ediție a taberei de creație sunt șase artiști plastici consacrați, cunoscuți la nivel național și nu numai, datorită unor cariere artistice impresionante: Alexandru Nicolae Ispas din Alba Iulia, Gheorghe Mosorescu din Brăila, Sorin Dumitrescu Mihăești din Pitești, Nicoleta-Cristina Cărare din Bacău, Ammar Alnahhas, cetățean român de origine siriană, stabilit la București, Florentina Carmen Ilinca Chițan, din Bacău. Până când iubitorii de artă plastică se vor putea bucura de lucrările expuse, care vor intra în patrimoniul Centrului Cultural Pitești, lăsăm imaginile surprinse în timpul atelierului de lucru organizat în Pădurea Trivale să vorbească!
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești Curator: Daniel Preduț, președintele U.A.P.R. Pitești.M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.