Două accidente produse în același timp

0

Luni, două accidente rutiere au fost anunțate aproape în același timp.
Unul dintre incidente s-a produs între un autoturism și o autoutilitară în municipiul Câmpulung, pe strada Târgoviștei, spre Mățău. Celălalt s-a produs între două autoturisme în municipiul Pitești, strada I. C. Brătianu.
La evenimentul din Câmpulung, s-au înregistrat doar pagube materiale. Se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate, însă, acest aspect va fi stabilit de cadrele care au protocolat evenimentul rutier.

Un bărbat transportat la spital

La incidentul din municipiul Pitești a fost identificată o victimă care nu se putea evacua din autoturism. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și acordarea primului ajutor calificat. După monitorizare, victima rezultată în urma producerii evenimentului rutier din Pitești a fost transportată la Spitalul Județean.
A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 58 de ani, care acuza dureri toracice și la nivelul membrului superior și inferior stâng. În cauză, polițiștii Biroului Rutier Argeș, au demarat cercetările în vederea stabilirii gradului de vinovăție a părților implicate.