Memorialul Constantin Cârstea, un succes!

0

Acum câteva zile, Bistrița a găzduit a doua ediție a Memorialul Constantin Cârstea, competiție desfășurată în memoria fostului antrenor și conducător al clubului FC Argeș.
Întrecerea de la Baza Sportivă Tera Plast a fost organizată de Gabriel Cârstea, fiul cel mic al reputatului tehnician, antrenor la o școală de fotbal din Bistrița. Competiția a reunit la start 6 echipe, fiecare jucând cu fiecare, fără a se întocmi însă un clasament final. Juniorii de la Universitatea Cluj, Gloria Bistrița, Transilvania Bistrița, Juniorul Suceava, Galactic Bistrița și Școala de Fotbal Vasile Moga au primit din partea organizatorului, Fundația Viitorul Bistrița, medalii, cupe, diplome și pachete cu mâncare și dulciuri.
Memorialul a fost susținut financiar de Fundația Viitorul Bistrița, Consiliul Județean Bistrița Năsăud și sponsori, atât din Bistrița, cât și din Pitești. La festivitatea de premiere au participat prefectul județului Bistrița, Teofil Cioabă, deputatul Daniel Suciu și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan.
Aceștia au apreciat organizarea ireproșabilă a turneului și au vorbit la superlativ despre Constantin Cârstea, tehnician care a câștigat Cupa României, în 1995, cu Gloria Bistrița, reușind să-i ducă pe ardeleni și în Cupa UEFA. M.D.