Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 9 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Hal de management la FC Arges.Au ajuns jucatorii sa conduca FC Arges.Asa au facut si la meciul cu Dinamo cand in mod iresponsabil Gentea le-a dat banii inainte de meci si nu dupa ce se terminau cele doua meciuri decisive cu Dinamo.
  Gentea sfideaza in primul rand suporterii lui FC Arges si mentine gasca Stanciu,Alexe,Foamete la conducerea echipei.Foamete face contracte in defavoarea clubului cu stiinta lui Gentea.
  Antrenamentele echipei sunt egale cu zero ca baietii sa nu oboseasca joaca turca pe jumatate de teren de exemplu .Va dati seama ca la meciuri nu mai au repere joaca dupa ureche.
  Mai fac un,, magarus,, si cu asta gata antrenamentul o ora jumatate maxim.
  De un an jucatorii sunt platiti pentru nimic.Au retrogradat ,acum se duc cu pasi siguri spre liga 3.

  Reply
 2. 2

  Gheorghe Crinu

  Tudose ar trebui sa tacă, și sa analizeze cine a distrus echipa asta. Dica a muncit mult ca să ajungă unde a ajuns și a avut norocul sa nu aibă șefi ca Gentea și Tudose. Vad ca în continuare voi ziariștii va mulțumiți sa relatati niște fapte. Sunteți și voi responsabili alături de ei, conducătorii. Unde este presa de altădată care scotea la lumina cancerul acestui sport?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .