Învinși greu de o echipă din Superliga

0

CS Mioveni a fost eliminată din Cupa României de FC Botoșani, moldoveniin câștigând pe final partida jucată în deplasare.
Galben-verzii au sperat până în minutul 84, atunci când adversarul a marcat primul gol. Până atunci meciul a fost unul echilibrat cu ocazii mari ratate și de o parte și de alta. În prima repriză Coșereanu putea marca pentru gazde dar a trecut în fața porții goale pe lângă balon, iar în partea secundăPlesa a trimis din centrare în bară iar la un contraatac al lui Bolohan, mingea a fost ”suflată” dintre Costea și Massaro care dacă preluau rămâneau singuri cu portarul.
Golurile victoriei lui FC Botoșani au fost marcate de Drole (min 84) după ce a rămas singur cu portarul și Cioiu (min 88) cu un șut din careu pe jos din careu.
Mioveniul a ieșit onorabil din acest meci, chiar dacă a pierdut cu 2-0, ridicându-se pe parcursul meciului la nivelul unui adversar mult mai valoros individual.
Trupa lui Constantin Schumacher se va axa acum doar pe campionat, acolo unde duminică va primi vizita echipe Dumbrăvița.
CS Mioveni: Fl. Croitoru – Andr. Tașcu, Dandea, Ignat, Șerbănică – Văsălie, Cărăruș (Bolohan 52′), Pleșa (Guțea 67′) – Căprescu (D. Toma 52′), Tincău (Mih. Costea 67′), Coșereanu (cpt.)(Massaro 76′)
Rezerve neutilizate: Sima – R. Garutti, M. Iordache, Duțan
Antrenor: Constantin Schumacher
FC Botoșani: Ureche – Friday, Pius (cpt.), Șeroni, Dican – Mouaddib (Pinson 46′), G. Dragomir (Cărăușu 63′) – Ed. Florescu (Tweh 86′), N’Goma (Țigănașu 63′), Drole – Zabou (Cioiu 63′)
Rezerve neutilizate: Ducan – Eug. David, Creț, G. Gligor
Antrenor: Mihai Ciobanu