Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 25 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8592-Luni, 25 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Primaria ar putea sa vopseasca cu o vopsea specială care exista pavelele din centru.
  Pana la planuri fantasmagorice sa vopseasca pavelele din centru de la Curtea de Apel pana in Piata Milea.

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  Ma indoiesc ca nu se vor gasi forme legale sau forme ilegale care se pun ulterior in legalitate
  pentru constructii in Padurea Trivale – parc natural.
  Din argumentatia primariei (a consilierilor care au votat DA) pot citi printre randuri ca primaria isi rezerva in viitor dreptul de a amplasa pe ici, pe colo, cladiri de lemn de max. 15 mp (subintelegand aici ca cei care vor reusi sa primeasca aprobari vor fi oameni care stiu „sa miste din urechi”).

  Cat despre vrajeala ca:
  – padurea arie protejata: <>
  o privire pe harta din articol ne lamureste ca Centura de Vest nu ar putea trece prin ceea ce este marcat pe ea (caci zona de padure respectiva este intre cartierul Trivale si Gavana – inconjurata de zone de locuinte).

  Inca o vrajeala in articol:
  – padurea-parc: „Se pot accesa fonduri NERAMBURSABILE pentru amenajarea pădurii”
  Pitestiul, ca de atfel majoritatea oraselor din sudul Romaniei, se remarca prin LIPSA proiectelor cu fonduri europene – acele investitii care sunt marcate cu panouri albastre si cu steagul UE.
  Sunt preferate proiectele cu fonduri de la bugetul de stat (Programul Anghel Saligny) care nu sunt supuse regulilor europene de licitatie (se fac cu firme de casa ale baronilor locali).

  Reply
 3. 3

  Stiutor De Chestii

  Curierul a ajuns ziar de partid socialist!
  Presa argeseana scrie despre actiuni de protest impotriva acestei mafii care de ani de zile tine mortis sa „administreze” Padurea Trivale, sa aiba in continuare putere in pixul cu care semneaza aprobari de tot felul.
  Pai cum sa declate ei Trivalea „arie protejata” si sa nu mai aiba putere asupra ei?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .