Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 5 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  stanghel67@gmail.com

  Dl. Georgescu nu merita situatia in care este. In timpul construirii spitalului din Mioveni, si-a pus sanatatea personala pe planul doi. Spitalul trebuia construit inainte de toate. Stiu lucrul acesta ca persoana care a vazut realitatea. Pentru noi, cititorii, e usor sa comentam…a facut sau nu, a furat sau nu…Cert este ca o persoana intr-o asemenea functie e cuplat 24/24 la problemele urbei iar factorul stress nu e de neglijat.Nu oricine poate manageria o asemenea functie si multe lucruri intr-o asemenea pozitie vin din scoala vietii. Ca persoana l-am cunoscut modest si personal nu mi-am schimbat parerea. ii doresc tot binele din lume, dar, acum va trebui sa indure. Prietenii politicieni il vad acum ca persoana nefrecventabila….pacat.

  Reply
 2. 2

  Pitesti

  De unde avea 30.000 de euro teroristul lui Gentea Valerica sa dea primarului Georgescu?
  Nu cumva de la Gentea pentru ca Valerica era catelul lui?
  Ce se dadea Gentea de ceasul mortii sa organizeze ratatii de la politia locala
  Ce a mai terorizat nemernicii astia pitestenii la ordinul lui Gentea.
  Politia locala trebuie desfiintata asta trebuie sa faca si sa aiba in program viitorul primar.
  Banii dati acestor ratati trabuie sa fie dati copiilor si scolilor din Pitesti.
  Ce se ascundea in spatele teroristilor :jaful,mita,tinerea sub teroare a pitestenilor.
  Lipitori de afise ,agresivi,amenintari la adresa oamenilor.
  Acelasi lucru se intampla si cu firma de paza de la sala Polivalenta si de la stadion:agresivi,vorbesc urat,ataca fotbalisti ,ziaristi .
  Dica si alti oameni cunoscuti au avut probleme cu retardatii astia mintali .
  DNA ar trebui sa cercetezeacest contract dubios cu aceasta firma obscura de paza pentru ca sunt informații ca Gentea isi ia partea de la gansterii astia.

  Reply
  1. 2.1

   CVititor

   De unde mama dreaku’ a mai apărut specimenul acesta sordid cu comentariile lui infecte ?
   Parca se curățase rubrica de comentarii si astfel de indivizi încetaseră sa-si mai verse zoaiele lor verbale la aceasta rubrica.
   Ce facem , o luam de la capăt ?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .