Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 2 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  pitesti

  Politia locala trebuie desfiintata.Asa dupa se vede chiar si acum acesti tipi se gandesc cum sa agreseze oamenii.Auzi sa aiba spray .Este clar ca nici un cetatean nu vrea sa interactioneze cu un politist local.
  Ei vin la oameni,, aiurea in tramvai ,,si atunci oamenii trebuie sa se apere.
  Si in acest caz prezentat mincinos de presa tanarul ca orice tanar avea treaba lui ,era cu prietenii prin oras ce treaba avea politistul local sa se duca la el si sa-l ameninte ,sa vorbeasca urat,sa puna mana pe el?
  Daca isi vedea de drumul lui politistul local nu ar fi patit nimic.
  Oricum politistii locali au facut mult rau cetatenilor asa ca exista o ura clara impotriva acestor indivizi fara scoala,agresivi,pusi pe rele si sa faca rau oamenilor.
  Banii dati acestor tipi paraziti ,sugatori de bani publici trebuiesc folositi pentru copii si scoli.
  Dar mai exista o nemernicie cu politia locala:ei sunt incitati sa actioneze agresiv si abuziv chiar de primarul Gentea si in general de primarii din Romania.
  Plus ca Gentea cu mintea lui defecta i-a pus si ii pune sa faca actiuni aberante de hartuire a oamenilor pana la urma .
  Exista filmari ca exemplu in care primarul condamnat la inchisoare ,un puscarias pana la urma,asa zisul Piedone ,ii indemna pe politistii locali sa actioneze impotriva cetatenilor,,fara mila,,
  Orice om are dreptul sa se apere daca este atacat,amenintat,daca i se pune in pericol viata in pericol de catre oricine.
  Cea mai buna solutie pentru toata lumea este desfiintatea politiei locale in Pitesti si in toata tara.
  Politia locala si jandarmeria sunt o palma data tinerilor care au iesit in 1989 si au strigat:,,vom muri dar vom fi liberi,,
  Politia locala si jandarmeria nu au ce sa caute intr-o societate democratica.
  Libertatea a fost obtinuta prin curajul si moartea acelor tineri care au eliberat tara in decembrie 1989 de un dictator.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .