Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 2 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  pitesti

  Cotet are o actiune cu padurea Trivale obsesiva.E treaba lui sustine o varianta nu se stie exact care este varianta buna cu pădurea Trivale.
  Intrebarea pentru Cotet este de ce nu are actiuni de revolta in fata primariei si in consiliul local pe lucruri grave care intr-adevar afecteaza viata pitestenilor de zi cu zi:pretul de jaf la apa si pretul de jaf la termoficare.Nu nu mai ca nu se revolta in fata primariei sau in consiliul local dar a si votat pentru majorari aberante in consiliul local atat el cat si consilierii PNL si USR.
  Acolo este un jaf zilnic din buzunarele pitestenilor.
  La termoficare au aprobat in mod iresponsabil preturi de zici ca produce diamante.
  In fiecare primavara vine cu o majorare de pret.Nu se cere o descompunere de costuri,un plan de reducere de costuri nu se cere nimic.Vin jefuitorii pun din pix un pret si complicii lor din consiliul local voteaza.Adica ei traiesc pe alta planeta nu in Pitesti .Nu au copii,frati,mame,surori.
  Sunt deasupra tuturor.
  La apacanal s-a spus oficial clar ca dupa terminarea investitiilor in 2020 pretul o sa scada semnificativ(asta era si scopul investitiilor)
  .Nu au scazut au crescut printr-o inselatorie facuta de Gentea si muscata de consilerii locali si pretul a crescut progresiv in fiecare an fara stres pentru banditii de la apa canal.
  Deasemenea Cotet ar trebui sa se lege de usa primariei pentru ce se intampla la FC Arges.
  De ce nu pune întrebări primarului in sedinte:ce cauta groparul Stanciu la FC Arges de ce a fost adus si la insistentele cui,ce face Alexe sluga Dinamo,ce face Foamete -toate contractele in defavoarea clubului,ce e cu Garita plecat ilegal ?si gratis,jaful banilor cu impresarii.Jucatori din jungla sau ratati platiti pentru nimic.
  Cam ipocrit tipul …

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .