Două tinere s-au bătut la Costești pe stradă și au fost amendate cu câte 200 lei

0

În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu o stare conflictuală între două tinere, la Costești, IPJ Argeș a făcut mai multe lămuriri astăzi.

Pe 18 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați telefonic referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza aceleiași localități.

Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de ordine publică, la locul indicat fiind identificate persoanele în cauză.

În urma verificărilor, cele două tinere implicate, respectiv minoră de 17 ani, din judetul Teleorman, și minoră de 16 ani, din Costești, au fost sancționate contravențional cu amenzi de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

Pe această cale. Pliția eecomandă celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.