Mihai Coteț: ,,E suficient să vii la vot ca să aduci schimbarea la Pitești!”

1

Este pentru prima oară în cele trei decenii de la Revoluție când dorința de schimbare la Pitești a ajuns la cel mai înalt nivel de intensitate. Omul de afaceri Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești, sparge mitul potrivit căruia schimbarea ar fi dificil de produs. Acesta vine cu cifre clare și argumente din care reiese că ieșirea la vot și oferirea unui vot util sunt suficiente pentru ca Piteștiul să iasă din zodia PSD.

 

,,Știu că sunteți sătui până în gât de promisiuni, de minciuni, de aroganță, de incompetenți… Și eu sunt! De aceea candidez la Primăria Pitești. Avem o șansă reală să aducem schimbarea la Pitești, așa cum am fi avut și acum patru ani, dacă votul pe dreapta nu s-ar fi împărțit. Învățând din greșelile trecutului, este important să dăm un vot util candidatului cu cele mai mari șanse să învingă gașca pesedistă. Gentea a fost ales cu doar 16.000 de voturi din 140.000 de cetățeni cu drept de vot. Candidații pe zona de dreapta au adunat 23.000 de voturi! De aceea este important ca, anul acesta, să votăm util, să nu mai risipim votul pe locul 3, pentru a gira în continuare actuala administrație. ” a declarat Mihai Coteț.

 

De ce este acesta principalul adversar al primarului în funcție?

,,Nu întâmplător sunt adversarul nr.1 al lui Gentea. Patru ani, în calitate de consilier local, și eu și echipa mea ne-am bătut pentru orașul nostru cu un primar arogant, lipsit de transparență și eficiență, același PSD lipsit de scrupule pe care-l știți de 34 de ani. Ne-am luptat pentru un spital, pentru un parc industrial, pentru Pădurea Trivale, pentru indemnizații pentru nou-născuți, pentru investiții în infrastructura de educație, pentru terenuri de sport în cartiere, pentru maim ult verde în Pitești și multe altele. Dați-ne o șansă să vă dovedim că se poate și altfel!” este mesajul liberalului Mihai Coteț, consilier local la primul mandat.

1 COMENTARIU

  1. I-auzi cine a facut opozitie PSD-ului la Pitesti, in timp ce la Bucuresti monstruoasa coalitie PSD -PNL Ciuca a guvernat 3 ani!

    Ma mjr ca acest Agamitza Dandanache nu mai aduce vorba de „ciuma rosie” ca in 2020…

    P.S.
    In 2020 pe locul 2 a iesit Tudor Pendiuc!
    Ce schimbare poti sa faci intr-un oras rosu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.