Robert Moldoveanu și Marius Briceag au semnat cu FC Argeș!

0

FC Argeș a ajuns la nouă achiziții perfectate în această vară. Clubul din Trivale a anunțat legitimarea fundașului Marius Briceag și a atacantului Robert Moldoveanu. Ambii au semnat cu Argeșul contracte valabile pe doi ani, iar prin venirea lor Argeșul devine una dintre pretendentele la promovarea în Liga I.

Cu piteștenii au semnat până acum Vlad Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj), Andrei Dima (ex FC Voluntari 2), Denis Oncescu (ex Concordia Chiajna), Raul Ailenei (ex Ripensia), Rareș Butnărașu (ex CSC Ghiroda și Giarmata Vii), Robert Moldoveanu (ex Chindia Târgoviște) și Marius Briceag (ex Korona Kielce – Polonia).

#Promovat de Rednic la prima echipă a lui Dinamo

”Bine ai venit, Robert Moldoveanu!

Începând de astăzi, Robert Moldoveanu este noul jucător al Argeșului. În vârstă de 25 de ani (8 martie 1999), Robert evoluează pe postul de atacant. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 sezoane cu echipa noastră. În sezonul trecut a bifat 26 de partide și 8 goluri pentru echipa situată sub Turnul Chindiei. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Dinamo, FC Brașov, Petrolul și Farul. A adunat 175 de meciuri, 24 de goluri și 14 pase decisive în toate competițiile oficiale.
A fost promovat la prima echipă a lui Dinamo în vara lui 2015, de către Mircea Rednic. Este fost internațional U15, U17, U19 și U21 al României. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 250.000 euro.
Mult succes în tricoul alb-violet!”, a transmis FC Argeș.

 

#Fundaș cu mare experiență

 

”Bine ai revenit acasă, Marius Briceag!

Marius Briceag s-a întors acasă. Fundașul în vârstă de 32 de ani a adunat 329 de meciuri în toate competițiile, de-a lungul carierei sale. Acesta a semnat un contract valabil 2 sezoane cu clubul nostru.  Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Pitești și a început fotbalul la FC Argeș. A îmbrăcat tricoul alb-violet în 66 de partide, debutul fiind pe 28 august 2010, într-o partidă cu UTA.  În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015/16 a fost împrumutat la FC Voluntari. De la Craiova a plecat la FCSB, în 2020. Roș-albaștrii l-au împrumutat și ei la FC Voluntari în 2021, echipă care ulterior l-a și transferat. În sezonul 2022/23 a jucat pentru Universitatea Cluj, iar în sezonul precedent a bifat prima sa experiență internațională, jucând pentru polonezii de la Korona Kielce. Are în palmares Cupa României, pe care a câștigat-o în 2018 cu Universitatea Craiova. A mai jucat o finală de Cupă în 2022, la FC Voluntari, pierzând atunci șansa de a pune din nou mâna pe trofeu în detrimentul celor de la Sepsi. Bine ai revenit și mult succes, Marius!”, se precizează în anunțul grupării din Trivale.

 

#S-au despărțit de șase jucători

Clubul din Trivale a anunțat oficial despărțirea de șase jucător care au evoluat în sezonul precedent. Aceștia nu au intrat în vederile antrenorului Nicolae Dică și nu au fost prezenți la reunirea lotului argeșean, stabilită la jumătatea lunii iunie: ”Șase jucători din lotul sezonului trecut nu mai continuă la Pitești. Milcho Angelov, Ionuț Balaur, Robert Boboc, George Micle, Florian Haită și Bogdan Rusu sunt jucătorii care nu mai îmbracă tricoul alb-violet. Cu această ocazie le mulțumim tuturor și le dorim multă baftă!, a transmis FC Argeș.