Panait avertizat repede

0

Arbitrul Bogdan Dumitrache a avut o manieră ciudată de arbitraj reușind să își pună în cap gazdele de mai multe ori. Centralul a judecat diferit două faze asemănătoare chiar în debutul meciului. Astfel, în minutul 3, Buziuc avea culoar și scăpa spre terenul adversary putând iniția o acțiune periculoasă, dar a fost ținut din spate evident de un adversar. Arbitrul a dat doar fault de joc, pentru ca la următoarea fază, Panait să împiedice un adversar la mijlocul terenul și să fie avertizat cu cartonaș galben.
Partida a fost întrruptă minute bune chiar în debutul ei. Astfel, în secunda 8, imediat după fluierul de start, galeria oaspete a aruncat în teren cu role de hârtie, iar centralul a oprit meciul până ce terenul a fost degajat. Apoi, în minutul 6, la golul lui Popadiuc, au fost nevoie de 5 minute până la decizia VAR de off-side. În consecință, prima repriză a fost prelungită cu 6 minute.
Bucur rezervă, Guțea din nou în teren
Portar de rezervă la acest meci, la Mioveni a fost Marian Laurențiu Bucur. Acesta este junior la echipa de junior Mioveni U 19, antrenată de Marin Radu II. Goal-keeper-ul s-a aflat pentru prima dată în lotul echipei mari, în primii 19. De asemenea, în lot s-a mai aflat un alt junior Remus Gabriel Guțea, de la aceeași echipă de copii a clubuliui. Acesta a fost luni mai norocos și a intrat pe teren în ultimele 10 minute.
Probleme de lot
Și la acest meci Nicolae Dică a avut mai multe probleme de lot. Astfel, au fost accindentați portarul Flavius Croitoru, dar și jucătorii de câmp Blerim Krasniqi și Amadou Diallo. Niciunul din ei nu a făcut parte din lot. Un alt jucător accidentat la precedenta întâlnire dar care s=a refăcut și a acum a intrat titular a fost fundașul stânga, Marcos Pedroso. S.M.