Remiză norocoasă în derby-ul suferinței!

0

FC Argeș a rămas în lupta pentru un loc de baraj după ce a terminat la egalitate, 2-2, în derby-ul suferinței cu UTA, de luni seară, din runda cu numărul 7 din play-out-ul Superligii Superbet.
Confruntarea din Trivale a fost una nerecomandata cardiacilor, cu trei penalty-uri acordate gazdelor, două transformate și unul ratat, patru goluri, ocazii uriașe la ambele porții și multă tensiune la final. Prima repriză a aparținut oaspeților care au punctat de două ori prin Postolachi(min.26) și Keșeru(min.45), în timp ce a doua a aparținut gazdelor care au marcat de două ori prin Garita(min.80 și 90+14), ambele din penalty. În prima repriză, la 1-0 pentru arădeni, piteștenii au irosit o lovitură pedeapsă de pedeapsă prin Calcan(min.40). Finalul partidei a fost unul foarte încins. Nemulțumit că centralul Adrian Cojocaru a dictat și a treia lovitură de pedeapsă împotriva arădenilor, antrenorul Mircea Rednic le-a făcut semn jucătorilor săi să iasă de pe teren. După câteva minute de proteste, lucrurile s-au mai calmat, iar Garita a transformat lovitura de la punctul cu var, aducând un punct important în conturile piteștenilor. În urma acestei remize, FC Argeș a rămas pe locul 9 al play-out-ului, cu 21 de puncte, cu 1 mai puțin decât Chindia Târgoviște și UTA, formațiile aflate pe cele două locuri de baraj.

FC Argeș – UTA 2-2(0-2) Au marcat: Garita(min.80 pen., 90+14 pen.) / Postolachi(min.27), Keșeru(min.45)
FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi(min.46 Garita) – Meza Colli(min.64 Pîrvu) – Crețu(min.75 Bassong), Mimito Biai, Șerban(min.46 Dobrosavlevici), Calcan – Koubemba(min.64 Jobello) Rezerve neutilizate: Micle – Moise, Brendon, Tîrcoveanu Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.
UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid – Șteau(min.72 Isac), Batha(min.81 Cascini), Anton(min.64 Ubbink), Roger jr. – Postolachi(min.81 Milosevic), Keșeru(min.64 Otele) Rezerve neutilizate: Kucher – Benzar, Dobrescu, Stahl Antrenor: Mircea Rednic
Cartonașe galbene: Koubemba, Dobrosavlevici, Garita / Hoxhallari, Vukcevic, Cascini, Bahta
Stadion: Nicolae Dobrin
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Ovidiu Artene (Vaslui) / Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București) / Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Observator joc: Mircea Călin
Observator arbitri: Augustus Constantin
Cum s-au marcat golurile:
min.27: 0-1! Virgiliu Postolachi deschide scorul cu un șut din marginea careului mic, din pasa lui Claudiu Keșeru.
min.45: 0-2! Keșeru trimite în plasă cu un șut superb din marginea careului!
min.77: 1-2! FC Argeș primește un nou penalty, după faultul comis în careu de Abeid, iar Garita înscrie de la punctul cu var!
min.90+14: 2-2! Același Garita transformă lovitura de la 11 metri și aduce egalarea pentru formația din Trivale. M.D.