Începe dezinsecția la Mioveni

0

Începând de astăzi, în orasul Mioveni se va efectua o campanie de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc, gospodării individuale, clădiri ale instituțiilor publice. 
Activitatea se va efectua etapizat, pe zone, urmând ca înainte cu o zi de executarea serviciilor de dezinsecție și deratizare, cetățenii să fie notificati cu anunturi pe fiecare scară de bloc.
În toată această perioadă pe durata aplicarii tratamentelor de dezinsectie si deratizare locuitorii orașului sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
În cazul în care, în mod accidental, se ia contact cu substanțele chimice utilizate, trebuie îndepărtată îmbrăcamintea contaminată, apoi clătire cu apă și săpun și nu în ultimul terbuie solicitat sfatul medicului. n
De asemenea, crescătorii de albine aflați pe raza orasului sunt rugați că, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.
Produsele folosite sunt avizate de Comisia Națională a Produselor Biocide, se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide. S.M.