Bunul samaritean bătut de un minor!

0

A vrut să facă o faptă bună, în schimb a fost lovit și înjurat! Asta a pățit un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Mioveni. Acesta tocmai trecuse pe lângă doi minori care se hârjoneau, împingându-se. Le-a atras atenția că se pot răni și a fost atacat. Polițiștii au stabilit că cel care a reacționat violent este un minor în vârstă de 17 ani, pe care l-au reținut.
Întâmplarea a avut loc luni, la Mioveni. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, mergea pe stradă. A văzut doi minori care se jucau într-un mod cam periculos. Se fugăreau, se împingeau și se loveau. Tânărul a intervenit și le-a spus să se potolească. I-a explicat unuia dintre ei, care părea mai violent, că îl poate răni, din joacă, pe celălalt. În loc să pună capăt hârjonelii, minorul s-a simțit lezat. L-a atacat pe tânărul care îl mustrase lovindu-l. În urma loviturilor primite, victima s-a ales cu vânătăi și zgârieturi. S-a dus direct la poliție unde a reclamat pățania. Polițiștii l-au identificat pe agresor ca fiind C.D. în vârstă de 17 ani, din Mioveni. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au întocmit dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiuniilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Luni seara l-au reținut pe minor, acesta fiind dus în arestul IPJ Argeș. Minorul agresor nu se află la primul conflict cu legea. El mai este cercetat și în alte dosare pentru fapte similare, tocmai de aceea a fost luată măsura reținerii. Ieri, adolescentul a fost eliberat. M. Sandu