Onanist trimis în judecată

0

Dosarul unui exhibiţionist va fi trimis în judecată după ce ancheta a fost finalizată şi a fost întocmit rechizitoriul. Bărbatul este recidivist, după ce a fost condamna pentru acelaşi gen de fapte. Acesta are obiceiul să se masturbeze în locuri publice. Ultima dată când a fost prins de poliţişti, după ce a făcut gesturi obscene în public, a fost în luna mai, atunci când a ajuns în arest pentru o noapte.
Constantin A., de 44 de ani, din Ștefănești, va fi judecat săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani. Bărbatul este acuzat că pe data de 10 mai, în jurul orei 18,00, în timp ce se afla pe strada Făgăraş, din Piteşti, şi-a scos organul sexual. O persoană a sunat la 112 şi a sesizat că un bărbat se masturbează fără nicio reţinere pe stradă. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au reuşit să-l identifice pe bărbat după descriere şi cu ajutorul camerele de supraveghere. Constantin A., de 43 de ani, din Ştefăneşti, despre el fiind vorba, a fost ridicat de pe stradă la puţin timp după reclamaţie şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Având în vedere că limitele e pedeapsă sunt mai mici de 5 ani, oamenii legii nu au putut să ceară instanţei arestarea preventivă. În timpul cercetărilor poliţiştii au stabilit că individul cu poniri bolnave a mai comis fapte similiare.
În aprilie 2019 el a mai fost condamnat de Judecătoria Piteşti la 900 lei amendă penală, tot pentru ultraj contra bunelor moravuri. Se vede treaba că pedeapasa, destul de uşoară, nu l-a speriat deloc, ba din contră. Poate că şi de data acesta speră să scape tot cu o amendă penală. Ancheta poliţiştilor Secţiei 1 a fost finalizată şi dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Poate că de data acesta va fi condamnat la închisoare… M.Sandu