Puștii lui Mălușanu, locul 2 la Cupa Ion Oblemenco!

0

Săptămâna trecută, mai multe grupe de juniori ale clubului FC Argeș au participat la Cupa “Ion Oblemenco”, competiție organizată de Universitatea Craiova și Academia de Fotbal E-TWOW. La startul acestei întreceri au luat parte academii de top din România, respectiv: Universitatea Craiova, Sepsi Sf. Gheorghe, Rapid sau UTA Arad.
Grupa 2010, pregătită de antrenorul Adrian Mălușanu, a terminat competiția pe locul 2, în urma celor de la Universitatea Craiova. Piteștenii au avut un bilanț de cinci victorii și o singură înfrângere. Cel mai bun portar al turneului a fost ales Mateo Șerban. Goalkeeper-ul piteștean, împreună cu Eduard Tudoran și Alexandru Grosu, au ajuns în faza finală pentru formarea lotului României Under 14.

Mălușanu: ”Se vede o creștere”

Antrenorul Adrian Mălușanu este mulțumit de rezultatele juniorilor săi: ”Am reușit să facem cu bine trecerea de la sistemul 8+1 la cel de 10+1, obiectivul fiind fotbalul pe terenul de dimensiuni normale. Se vede o creștere după turneul de la Brașov în care am ocupat locul 3. La Craiova am terminat pe locul 2 și consider că suntem pe un drum bun. Craiova este o echipă foarte puternică, în primul 11-ce având cinci jucători aduși din alte zone. Un alt motiv de mulțumire este ajungerea lui Mateo Șerban, Alexandru Grosu și Eduard Tudoran la fazele finale ale selecționatei U14 care s-a desfășurat între 10-12 iunie la Govora”.
Rezultatele alb-violeților:
FC Argeș – Oltenia Vâlcea 6-1
FC Argeș – Sepsi Sf. Gheorghe 5-0
FC Argeș – FC Cimișlia 7-0
FC Argeș – Academia E-Twow 5-1
Semifinale:
FC Argeș – Axi București 3-2
Finală
Universitatea Craiova – FC Argeș 4-1
Lotul FC Argeș U13: Mateo Șerban, Darius Stoica, Raul Kral, David Olteanu, David Vitan, Patrick Dumitrache, Ștefan Apostolescu, Eduard Tudoran, Raul Neacșu, Cristian Anghel, Ștefan Savu, Alexandru Grosu, Ianis Dobre, Luca Arsene, Eric Cătulescu, Ianis Ciobanu, Iustin Marin, David Vișineanu Antrenor: Adrian Mălușanu. M.D.