ARO Muscelul a câștigat Liga 4 și dă barajul!

0
  • Lupta pentru promovare s-a dat în Argeș până în ultima etapă, cu ACS Speed Academy Pitești

Campionatele județene s-au încheiat în toată țara în ultimele zile eastfel că au putut fi stabilite și meciurile de baraj în Liga a treia.
În Argeș lupta l-a Liga a IV-a s-a dat în doi în ultima parte a campionatului, ARO Muscelul Câmpulung având în cele din urmă câștig de cauză în fața lui ACS Speed Academy Pitești. Cele două echipe au terminat la egalitate după 32 de etape cu cite 87 de puncte fiecare, însă muscelenii au fost pe primul loc datorită meciurilor directe: 2-0 au câștigat acasă în tur, 0-1 au pierdut în deplasare în retur. De asemenea aceștia se înscriau și la următorul criteriu, golaverajul, având unul mai bun 136-12, față de 129-13. Un moment crucial a avut loc în retur, la începutul acestui an, atunci când ARO a jucat acasă cu Juventus Bascov. Bascovenii au băgat juniorii, iar la 22-0, aceștia au ieșit de pe teren. Arbitrul a scris în raport că meciul a fost oprit la cerința ambilor căpitani, iar această observație trimitea la regulament către o depunctare a ambelor echipe inclusiv a gazdelor.
După judecata la AJF și apoi recursul la FRF, s-a stabilit că meciul trebuie să se rejoace. Acesta nu s-a mai disputat pentru că, la fel ca prima dată, echipa de seniori a lui Juventus nu s-a prezentat, iar ARO a câștigat cu 3-0 la masa verde, rămânând pe primul loc în clasament. S.M.