Bogdan Vintilă: ”Mulțumesc celor care au fost alături de mine”

0

Înainte de anunțul numirii lui Alexandru Pelici, FC Argeș a anunțat despărțirea de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (51 de ani).
Vintilă mai avea un an de contract cu Argeșul, însă nu a mai fost dorit în continuare pe banca tehnică. Despărțirea a avut loc pe cale amiabilă. Bogdan Argeș Vintilă a preluat-o pe FC Argeș pe 15 martie. În cele 12 partide pe banca alb-violeților, Vintilă a obținut 4 victorii. Cu el la conducere, Argeșul a reușit să evite retrogradarea directă, însă a pierdut barajul de menținere cu Dinamo
”Clubul nostru și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns astăzi la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Îi mulțumim pentru că a venit într-un moment dificil și pentru munca depusă. Îi dorim mult succes în următoarele provocări. Mereu unul dintre noi!”, a transmis clubul piteștean.

”Mult succes în continuare”

”Astăzi, la solicitarea conducerii clubului, am reziliat pe cale amiabilă contractul cu ACS Campionii FC Argeș. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă dificilă și le cer iertare celor cărora le-am greșit! Le doresc mult succes în continuare și să ne vedem sănătoși! Doamne ajută” a fost mesajul postat pe facebook de Bogdan Argeș Vintilă. M.D.