O echipă calificată, alta eliminată!

0
  • Cupa României Betano – Turul II

Turului II al Cupei României la fotbal s-a disputat miercuri seară,, iar în această fază a competiției au fost angrenate și echipele argeșene de Liga 3, Unirea Bascov și ACS Muscelul Câmpulung.
Bascovenii, antrenați de Marius Stoica au pierdut pe propriul teren cu 3-2 după prelungiri, în fața mult mai puternicei CS Afumați, în timp ce Muscelul a trecut la scor de neprezentare, 3-0, în deplasare, de Olimpic Zărnești, formație din același eșalon.
În meciul de la Valea Ursului, antrenorul Marius Stoica i-a folosit pe: Savu – Puică, Linte, Nițu, Tănase – Dumitrache, Chircioagă, Albulescu – Ionică, Ciurea, Bodea, în timp ce rezerve au fost: Mitrache, Doinea, Fulga, Ionescu, Constantin, Drugan, Maria, Petre, Băluță. Oaspeții au deschis scorul în minutul 15 prin Stoica, dar gazdee au egalat în minutul 23 prin Ionică, acesta fiind și scorul la pauză. Pe final,a celași Stoica a adus pe CS Afumați în avantaj, dar Maria a restabilit egalitatea. În prima repriză a prelungirilor omul de gol al ilfovenilor a dat din nou lovitura iar scorul nu a mai putu fi întors.
La Zărnești, Costin Lazăr, antrenorul Muscelului a început partida cu: Voicu – Stancu, Matei, Sanda, Oprea – NDah, Jenaru, Turcin, Ciaccio, Dumitrescu, Niță. Rezerve au fost: Dumitru, Grangea, Fernandez, Sajin, Ghiță, Bălan, Ion, Nica, NTmack. Golurile au fost marcate de Lucas Fernandez (2) și Dumitrescu. n
Turul 3 se va juca săptămâna viitoare pe 16 august. S.M.