Nicolae Stan: ”Un meci la care am visat toată viața!”

0

Primarul din Colonești, Nicolae Stan, are în plan să facă un adevărat eveniment pentru echipa din județul Olt. Tatăl fostului fotbalist alb-violet Mircea Stan a anunțat că la meci va fi prezentă soția lui Nicolae Dobrin, iar invitat de onoare va fi și Vasile Stan, fost fotbalist al FC Argeș. Gica Dobrin va primi, înainte de startul partidei de joi, o plachetă în memoria ”Prințului din Trivale”.
”Este un meci la care am visat toată viața. FC Argeș este echipa mea de suflet și vreau să ne ridicăm la înălțimea evenimentului și ca joc și ca organizare.
De mic copil mergeam la fiecare meci al lui FC Argeș să-l văd pe Nicolae Dobrin cel mai mare fotbalist al României, să fie clar, fotbalist ca Nicolae Dobrin nu se va mai naște niciodată.
Timpul este foarte scurt așa că imediat după tragerea la sorți am și început să ne organizăm. Avem și invitați de onoare, este vorba despre Gica Dobrin soția marelui Nicolae Dobrin. și Vasile Stan, fostul portar al echipei FC Argeș, campion în 1972.
Nicolae Dobrin și Vasile Stan, veneau frecvent la meciurile echipei din Colonești în anii 1980. În deschiderea partidei, doamna Gica va primii din partea primăriei Colonești și o plachetă comemorativă în memoria lui Nicolae Dobrin”, a spus primarul din Colonești, conform Arena Olteană. M.D.