Fiică de magistrat, dusă de urgență la Psihiatrie!

0

Scandal de proporții într-un bloc din cartierul piteștean Nord. O tânără în vârstă de 30 de ani, a trezit toți vecinii în toiul nopții când a făcut o criză în timpul căreia și-a aruncat de la geam bunurile din locuință. Locatarii din bloc spun că aceasta ar fi  fiica unui procuror pensionar. Femeia a fost dusă la Secția de Psihiatrie. M.S.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora 1.00, tânăra a început să arunce de la etaj cu tot ce-i pica în mână.  Pe terasa din fața blocului, dar și în parcare, au aterizat obiecte casnice, haine, alimente sau piese decorative.

Locatarii au sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj medical. Oamenii legii nu au reușit să o liniștească. Au fost chemate rudele dar nici  părinții nu au putut să se înțeleagă cu tânăra care era extrem de agitată.

În cele din urmă a fost preluată de echipajul SMURD fiind transportată la Secția de Psihiatrie, cu acordul familiei. Locatarii spun că tânăra care  locuiește singură, este fiica unui fost procuror, aflat acum la pensie.