Sănătatea cetăţenilor este mai presus de orice!

1
  • Deputat Simona Bucura Oprescu



Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu este de părere că testarea în masă ar putea fi o metodă de a ţine sub control pande­mia de coronavirus. PNL refuză însă punerea în practică a acestei meto­de ceea ce a determinat-o pe parlamentară să reacţioneze.


„Guvernul PNL refuză în continuare să afle situația reală a epidemiei generată de noul coronavirus! Secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Horaţiu Moldovan a anunţat că România nu va face o testare în masă şi testarea va continua ca şi până acum, urmând să fie testaţi pacienţii conform definiţiei de caz. El precizat că testarea în masă nu ar fi relevantă.!? În alte state, testarea în masă este practicată ca principală metodă de control al pandemiei. La noi, guvernanții refuză acest lucru și bâjbâie în continuare, punând în pericol sănătatea cetățenilor.
Oare ce interese are Guvernul PNL? Doar să dea tunuri financiare? Sănătatea cetățenilor este mai presus de orice, dar Guvernului se pare că nu-i pasă de acest lucru!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe contul său de socializare. M.S.