Nikola Jevtovic, în echipa turneului!

0

  • Baschet



Pentru a doua oară în această ediţie de campionat, un baschetbalist de la BCM U FC Argeş Piteşti a prins un loc în echipa ideală a unui turneu organizat de Federaţia Română de Baschet.


Este vorba de Nikola Jevtovic care a fost inclus în echipa Turneului 10, întocmită de Liga Națională de Baschet Masculin. La acest turneu, formaţia pregătită de Tudor Costescu a învins la Sala Sporturilor Trivale pe SCM Timișoara(79-72) și CSM CSU Oradea(63-62). Pivotul sârb în vârstă de 31 de ani a fost coșgheterul alb-violeţilor în ambele partide, reușind o medie de 19,5 puncte, 6 recuperări și 22 indicele de eficiență. În echipa ideală a acestui turneu au mai fost aleşi Devoe Joseph (CSO Voluntari), Nikola Gajic (SCM Timișoara), Dragoș Diculescu (SCM U Craiova) și Andrija Stipanovic (U-BT Cluj).
A doua nominalizare
Prima apariţie a lui Jevtovic intră în echipa ideală a avut loc după disputarea turneului de la Sibiu în care BCM U FC Argeș a bifat o victorie în fața Stelei București și un eşec cu U-BT Cluj-Napoca. În afară de Jevtovic, în echipa ideală a unui turneu au mai fost aleşi Mihai Măciucă şi Tony Bishop. Măciucă a fost nominalizat după turneul 6, de la Sibiu, și după turneul 8, de la Pitești, iar Bishop, după turneul 4, de la Sibiu. M.D.