Boxerii de la CSM Pitești, 12 medalii în 2022!

0

Conducerea clubului CSM Pitești a făcut bilanțul pe anul 2022. În topul secțiilor cu cele mai bune rezultate se află și secția de box.
În anul 2022, secția de box a CSM Pitești a avut rezultate pe măsura reputației. Astfel că sportivul Cristian Șerban a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Juniori, la categoria 46 kg, Adrian Chiriță s-a clasat pe poziția a treia la Campionatul Național de Cadeți, categoria 54 kg și Ștefan Măgureanu a obținut argintul la Campionatul Național de Tineret, la categoria plus 92 kg.
De asemenea, Gabriel Velțan a terminat pe locul secund la Campionatul Național de Tineret, la categoria 92 kg, iar Denis Simionescu a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Cadeți, categoria 63 kg. Antrenorul coordonator al secției este maestrul Ioniță Mărășescu. În total, secția de box a CSM Pitești a obținut în anul 2022 nu mai puțin de 12 medalii la Campionatele Naționale de Seniori (1 medalie), Tineret (6 medalii), Juniori (3 medalii), Cadeți (2 medalii). M.D.