Metabond – Tratament motor – Ulei auto

0



Metabond este lider in piata tratamentelor pentru motoare oferind cele mai bune solutii in protejarea motoarelor autoturismelor, camioanelor ( tir ) si a motocicletelor.


De asemenea puteti incerca ulei auto Metabond.

  • Sunt originale.
  • Nu avem dublu standard!
  • Folosind ulei Metabond aveti garantia ca folositi un ulei auto premium!

METABOND tratament motor / ulei auto / aditiv combustibil, iti protejeaza motorul si ii creste durata de viata!

METABOND este un produs premium care datorita proprietatilor sale exceptionale innobileaza suprafetele metalice în contact, expuse frecarii, dar nu modifica calitatea fizico-chimica a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu totul nou, ceea ce numim: innobilator de suprafete. METABOND sub presiune intra în reactie chimica cu metalele, innobileaza suprafata metalelor impotriva deteriorarii si în conditii de solicitari extreme. Asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere.

Tratamentul de motor, Metabond, reduce în mod semnificativ efectele nocive ale frecarii pieselor interne ale motorului, acoperindu-le cu o peliculă durabila, micro-subţire, lubrifianta. Spre deosebire de competitorii nostri, Metabond tratează metalul motorului, nu uleiul!

Beneficiile produselor Metabond:

Reduce zgomotul si consumul de ulei  ( reduce emisiile de noxe )
Daca aveti probleme la motor cu consumul de ulei, zgomote ciudate sau pornirea mai grea, tratamentul de motor metabond old spezial va poate ajuta.

Economie de combustibil
Metabond poate reduce consumul de combustibil, chiar si in cazul autovehiculelor noi.

Costuri mai mici de intretinere

Metabond lucreaza in timp ce conduceţi. Acest lucru înseamnă mai putin timp petrecut la service si costuri mai mici.

Durata extinsa de viata a motorului

Se produce o suprafaţă mult mai grea şi mai lin decât oţelul, devenind o parte din suprafaţa respectiva. Totodata, Metabond este extrem de rezistent la coroziune şi reduce căldura.

Performanta Metabond va face motorul masinii sa functioneze mai bine cu o frecare mai mică si imbunatateste compresia motorului. Rezultatul este un motor mai lin, mai silenţios, cu mai multa putere.

Parteneriate: Detineti un service auto si doriti sa colaborati cu noi ? Contactati-ne. Va putem oferii preturi promotionale.

Comandati direct

Metabond Old Spezial  – motoare foarte rulate
Tratament pentru motoare foarte rulate cu consum de ulei. 147 Lei

Metabond ECO
Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule.
147 Lei

Relaţii, la tel. 0784 38 77 77 sau pe Metabond – Tratament motor cu metabond si ulei auto metabond 


(P)