Termeni şi condiţii de utilizare

0



Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.curier.ro, denumit în continuare generic „SITE”.

Datorită inovațiilor tehnologice și schimbărilor legislative, acest document trebuie să fie revizuit, din când în când, de către noi. Prin urmare, solicităm utilizatorilor să ia cunoștință de acest document – Termeni și Condiții de Utilizare – înainte de fiecare vizită, pentru a fi la curent cu toate schimbările și amendamentele apărute.



Vă rugăm să citiți această pagină cu atenție. Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site. Conținutul acestui site, textele, fotografiile, documentele .pdf, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea CURIERULUI ZILEI sau a clienților săi. Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de CURIERUL ZILEI.
CURIERUL ZILEI oferă acces liber la acest site și vă autorizează să vizualizați informațiile existente doar în scopuri personale și noncomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul scris al CURIERULUI ZILEI.

Utilizatorii care reproduc sau modifică materilele de pe acest site vor suportă consecințele conform legilor României și Tratatelor Internaționale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competență instanțelor de drept comun din România.  

● REGULI DE UTILIZARE
Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite și/sau distruge materialul:
(1) violand legile în vigoare;
(2) încălcând dreptul de autor, de marcă sau dreptul de proprietate intelectuală.

● REGULI DE SECURITATE   
Nu sunt permise:
(1) ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate, sau încercarea de a realiza oricare din acestea;
(2) încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site;
(3) încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din reţeaua CURIERUL ZILEI sau a reţelei CURIERULUI ZILEI sau accesarea oricăror servere sau servicii din reţeaua CURIERULUI ZILEI care nu sunt publice, fără autorizaţie;
(4) încercarea de a interveni în funcţionarea serverului de hosting sau în reţeaua CURIERULUI ZILEI prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin ”flooding sau ”DOS (denial of service);
(5) folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (”spamming), sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. CURIERUL ZILEI va investiga faptele care implică asemenea încălcări, putând coopera cu autorităţile legale în urmărirea utilizatorilor implicaţi în astfel de încălcări.  

● INTERZICEREA REVÂNZĂRII SERVICIILOR
Acceptaţi să nu reproduceţi, duplicaţi, copiaţi, vindeţi, revindeţi sau să exploataţi nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipoziţie de CURIERUL ZILEI prin intermediul site-ului.

● MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI  
CURIERUL ZILEI
îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţie prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. CURIERUL ZILEI nu este răspunzător faţă de dumneavoastră sau orice terţă persoană fizică sau juridică sau instituţie pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. CURIERUL ZILEI poate schimba în orice moment continuţul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site şi nu au caracter retroactiv.

● LEGĂTURI  
Site-ul poate furniza, sau terţe părţi pot furniza prin intermediul site-ului, legături (”link-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. CURIERUL ZILEI nu garantează şi nu este responsabil de disponibilitatea acestora, şi nu este responsabil în nici un fel de forma, conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe…, sau disponibile pe…., acestea. CURIERUL ZILEI nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legatură cu folosirea sau încrederea în informaţiile furnizate de conţinutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

● PROTECŢIE
Prin accesarea acestui site sunteţi de acord să protejaţi CURIERUL ZILEI, partenerii şi angajaţii săi, de orice pretenţii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecată sau onorarii pentru avocaţi, făcute de o terţă persoană sau organizaţie, datorită sau reieşind din conţinutul site-ului, sau datorită folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violării Termenilor şi condiţiilor de utilizare sau violării oricăror drepturi ale acelui terţ.

● ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE
Prin folosirea acestui site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:

(1) utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Informațiile sunt furnizate pe principiul “așa cum sunt” sau “așa cum sunt disponibile”. CURIERUL ZILEI se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop;
(2) CURIERUL ZILEI nu oferă nici o garanție că: (1) informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră, (2) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori, (3) rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere, (4) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele, și (5) orice eroare de program va fi corectată;
(3) Orice material descărcat sau obținut în orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului se află astfel la discreția utilizatorului și poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singură persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezultă din descărcarea conținutului site-ului;
(4) Nici un sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de dumneavoastră de la site-ul CURIERUL ZILEI nu va crea o garanție care nu este stipulată expres în Termenii și condițiile de utilizare.

● LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII
CURIERUL ZILEI
nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar dacă CURIERUL ZILEI a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
(2) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, sau mesaje primite de pe, site-ul CURIERULUI ZILEI;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; sau
(5) orice altă problema legată de serviciile site-ului.
Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora.

CURIERUL ZILEI își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, imaginii site-ului.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului sau. În nici un caz CURIERUL ZILEI nu va fi responsabil pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli și în termenii și condițiile pe care utilizatorul ii acceptă implicit prin contactarea și folosirea site-ului. Curierul Zilei.