Dubiţă lovită de trailer

0

Un accident rutier a avut loc ieri, la Mărăcineni, din cauza neatenţiei unui şofer. Florian B., de 37 de ani din Piteşti, conducea o maşină de transport pâine. A plecat din faţa unui magazin şi nu a acordat prioritate unui trailer. M.Sandu
Accident rutier petrecut în localitatea Mărăcineni, ieri, pe DN 73. Florian B. conducea o autoutilitară de transport pâine. Şoferul a oprit în faţa unui magazin, a lăsat marfa iar la plecare, a ieşit din parcare fără să acorde prioritate. Dubiţa a fost lovită de un trailer condus regulamentar către Mioveni. Din fericire trialerul era gol şi şoferul a frânat cu putere, reuşind să mai atenueze din impact. În urma coliziunii, Florian B. a fost rănit uşor.
La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenţie, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor din cadrul ISU Argeş, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, pentru a asista medical victima şi un echipaj de poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.