Încă patru goluri marcate!

0

CS Mioveni continuă seria meciurilor de pregătire

CS Mioveni a obţinut ieri la prânz a doua victorie în meciurile amicale disputate în această iarnă. Galben-verzii au întâlnit pe terenul de la Izvorani, acolo unde desfăşoară pregătirea centralizată în această perioadă, pe SC Popeşti Leordeni şi au învins cu 4-0, după ce la pauză conduceau cu 2-0.
Acesta este al doilea amical al iernii, după ce duminică, la prînz, argeşenii au jucat pe acelaşi teren cu Abatorul Slobozia din Liga a IV-a ialomiţeană, învingând cu 14-1. După 10 de zile cantonament la baza federaţiei, galben-verzii sunt pe final cu pregătirea centralizată de la Izvorani, iar ieri, cu trei zile înainte de întoarcerea acasă, au jucat un nou amical. Elevii lui Marius Stoica au întâlnit pe SC Popeşti Leordeni, în al doilea amical al acestei ierni şi au obţinut o nouă victorie, de data asta fără a primi gol, scor final 4-0. Antrenorii Mioveniului au folosit 24 din cei 29 de jucători care se află în pregătire precompetiţională cu echipa, în fiecare din cele două reprize evoluând alţi jucători. S-a început astfel cu trei dintre noutăţile iernii, fundaşii centrali Rogac şi Hreniuc şi mijlocaşul Constantin Şerban, de la juniori, în timp ce Zamfirescu, tot de la juniori a intrat după o jumătate de oră. Apoi după pauză, un alt nou-venit, spaniolul Dominguez s-a aflat în centrul apărării alături de Beţa. Celor trei portari din lot, Croitoru, Sima şi Preda li s-a acordat un număr egal de minute, câte 30. Juniorul Şerban, urcat în această iarnă de la Centrul de Copii şi Juniori, a marcat un gol, primul din prima repriză. De asemnea, a fost testat un nou fundaş central, moldoveanul Radu Rogac, ultima oară la Dinamo Auto, în Republica Moldova, acesta alăturându-se lotului cu o zi înainte de meci. Scorul a fost deschis aşadar, în minutul 13, de juniorul Constantin Şerban după o fază la care au mai participat Coşereanu şi Călin, apoi Coşereanu l-a majorat în prima repriză cu un şut plasat. După pauză, Hergheligiu a înscris din voleu, în timp ce Rădescu a închis tabela după o incursiune a lui Măzărache.

CS Mioveni – SC Popeşti Leordeni 4-0 (2-0)
-CS Mioveni (repriza I): Sima (30 Croitoru) – Ghiţă, Rogac, Hreniuc, Edi Stoica – Constantin Şerban, Marian Şerban (35 Zamfirescu), Raul Costin, Coşereanu – Masaro, Călin.
-CS Mioveni (repriza a II-a): Croitoru (30 Preda) – Tirică, Beţa, Jose Dominguez, Alexe – Traşcu, Anghelina – Rădescu, Hergheligiu, Işfan – Măzărache. Antrenor: Marius Stoica.

Cum s-au marcat golurile:
-1-0, min 13: Coşereanu driblează trei adversari pe partea stângă, centrează în faţa porţii, Călin deviază, iar C. Şerban, înscrie
-2-0, min 39: Coşereanu înscrie cu un şut plasat, la colţul lung
-3-0, min 53: Tirică urcă şi centrează de pe partea dreaptă, Hergheligiu reia din voleu, din careu, mingea ducându-se imparabail, sub transversală
-4-0, min 73: Măzărache are o incursiune pe partea stângă, depăşindu-şi adversarii, centrează în careu, de unde Rădescu înscrie

Urmează partida cu fostul lider
Următorul meci amical al Mioveniului este programat , la ora 12.00, cu colega de serie Turris Tr. Măgurele, locaţia partidei urmând a fi stabilită în ziua meciului, fiind de ales între terenul din Izvorani sau cel de la Cernica, acolo unde teleormănenii au mai disputat un joc de pregătire, zilele trecute.
S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.