Panţuroiu vrea la Olimpiadă

0

Atleta musceleană va concura la Campionatul Mondial

Cei mai buni atleţi din lume vor participa la Campionatul Mondial de Sală pentru Seniori, competiţie care va avea loc la Nanjing, în China, în perioada 13-15 martie. Federaţia Română de Atletism a stabilit condiţiile de participare pentru atleţii tricolori.

Pot participa sportivii ce împlinesc vârsta de 16 ani la 31.12.2020, 18 ani în proba de greutate bărbaţi. Fiecare ţară are dreptul la doi competitori de probă. Înscrierile finale se vor face pe 3 martie iar plecarea spre China este programată pe 11 martie.
Pentru China este necesară viză de intrare iar sportivii trebuie să aibă asupra lor paşapoarte valabile pe 5 ani sau 10 ani. Selecţia pentru echipa care va participa la C.M. de Sală de la Nanjing se va face în baza performanţelor realizate în intervalul 1ianuarie 2019 – 1martie 2020, cu respectarea cerinţelor WA. Componenţa lotului se stabileşte de către antrenorul federal coordonator, după consultarea cu antrenorii federali pe probe. Lotul va fi validat de către Consiliul Federal. Comunicarea lotului care va face deplasarea precum şi a antrenorilor care vor însoţi delegaţia se va face pe data de 3 martie 2020. Echipa care face deplasarea, se va reuni la Bucureşti pe 10 martie, la o locaţie care va fi anunţată ulterior. Prezenţa la reunirea lotului este obligatorie. Mai mult ca sigur judeţul nostru va fi reprezentat la această competiţie de Andreea Panţuroiu, cea mai bună atletă a României în 2018.
Sportiva legitimată
la CSM Bucureşti îşi poate face baremul în proba de triplusalt pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.