Argeşean numit secretar de stat!

0

Un alt argeşean a fost numit într-o funcţie la nivel central după ce PNL a preluat guvernarea. Este vorba de consilierul judeţean PNL Gheorghe Alecsei, care a devenit secretar de stat. Numirea a fost publicată în Monitorul Oficial. M.Sandu
Gheorghe Alecsei a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban. Consilierul judeţean îl va înlocui în această calitate pe Voicu Dorin Sandu, eliberat din funcţie. Argeşeanul va demisiona din funcţia de consilier judeţean. Gheorghe Alecsei este din Curtea de Argeş şi este un cunoscut om de afaceri, deţinând firma Aqva Termo Sanit. Pentru a putea deţine o funcţie publică, se spune că ar fi renunţat la calitatea de administrator al firmei sale, soţia sa preluând această funcţie. Alţi argeşeni au fost numiţi în funcţii la nivel central după ce PNL a preluat guvernarea.
Prin ­Ordinul 547/30.12.2019 al premierului Ludovic Orban, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a fost numit președinte al Autorității pentru Administrarea Arhivelor Statului. De asemenea, începând cu data de 14 ianuarie, premierul a parafat prin decizie oficială promovarea președintelui ALDE Simona Bratulescu în funcția de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului.
Gheorghe Alecsei, fost candidat PD la Primăria Curtea de Argeş, fost candidat PD la Senat, fost consilier local la Curtea de Argeş şi consilier judeţean PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.