Învinşi în al treilea amical

0

CS Mioveni a pierdut ieri, la prânz, al treilea amical al acestei ierni. Echipa antrenată de Marius Stoica a întâlnit la Cernica pe colega de serie Turris Tr Măgurele şi a cedat la limită, 2-1, după ce la pauză teleormănenii au condus cu 1-0. M.D.

În această partidă banca tehnică a argeşenilor nu a mizat decât pe 20 de jucători, în comparaţie cu precedentele două partide, când pe teren şi-au făcut apariţia majoritatea componenţilor lotului aflat în cantonament. Astfel, dacă în prima repriză, pe teren s-a aflat un unsprezece stabil, în partea secundă, s-a început cu doi dintre titularii primei părţi şi apoi s-au făcut schimbări prin rotaţie, tot cu cei care au evoluat în primul mitan. Au jucat de asemenea, nou veniţii Jose Dominguez – în prima repriză, Hreniuc, Radu Rogac şi Constantin Şerban – în repriza a doua. Adversarul Mioveniului a deschis repede scorul, în minutul 7 la o neatenţie a apărării, galben-verzii au egalat după pauză, în minutul 63, prin Hergheligiu cu o execuţie frumoasă după un dribling scurt, însă cu 20 de minute înainte de final, Turris a marcat din nou, stabilind şi scorul final, 2-1.
Acesta a fost al treilea test al acestei ierni, pentru CS Mioveni, în primele două partide amicale, echipa lui Marius Stoica impunându-se clar, 14-1 cu Abatorul Slobozia şi 4-0 cu SC Popeşti Leordeni, meciurile având loc pe terenul de la Izvorani.
CS Mioveni – Turris Tr Măgurele 1-2 (0-1)
A marcat: Hergheligiu (70)
-CS Mioveni (repriza 1): Croitoru – Ghiţă, Beţa, Jose Dominguez, Alexe – Rădescu, Traşcu, Anghelina, Işfan – Hegheligiu, Măzărache.
-CS Mioveni (repriza 2): Sima – Alexe (75 Hergheligiu), Hreniuc, Radu Rogac, Edi Stoica – Constantin Şerban (71 Rădescu), Raul Costin, Marian Şerban, Coşereanu – Davide Massaro, Hergheligiu (71 Măzărache). Antrenor: Marius Stoica.
Cum s-a marcat golul:
-1-1, min 63: degajare lungă a apărării argeşene, Costin deviază cu capul pe spate, Hergheligiu preia, driblează scurt adversarul şi înscrie cu un şut la colţul lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.