Primul amical, prima victorie!

0

Debut cu dreptul în partidele de verificare

FC Argeş – Unirea Bascov 1-0 (0-0) A marcat: Alin Popa (min.58)

Fotbaliştii de la FC Argeş au început perfect seria de meciuri amicale din această iarnă. Alb – violeţii au câştigat la limită, cu 1-0, partida de miercuri după-amiază, de pe propriul teren, cu Unirea Bascov, adversar care evoluează în liga a treia. Unicul gol al partidei a fost marcat după pauză de mijlocaşul Alin Popa care intrase în teren de doar câteva minute.  S.M.

Pentru piteşteni a fost primul joc de pregătire din această perioadă precompetiţională, în timp ce pentru bascoveni a fost al doilea test de verificare din această iarnă. Ionuţ Badea şi Adrian Dulcea, tehnicienii celor două formaţii, au stabilit ca partida să se dispute pe durata a două reprize de câte 55 de minute fiecare pentru a da minute cât mai multe jucătorilor pe care îi au în lot. În prima repriză, echipa lui Badea şi-au trecut în cont câteva ocazii mari de gol prin Robert Grecu, francezul Deslandes şi Fundătureanu. Piteştenii au marcat imediat după pauză prin mijlocaşul Alin Popa care a reluat în plasă o centrare de pe dreapta. După primirea golului, Bascovul a ieşit cu mai mult curaj la joc, reuşind să-şi creeze două mari ocazii prin Coman care le-a testat reflexele portarilor Răzvan Ducan şi George Micle. FC Argeş a avut ocazia de a închide partida în două rânduri, însă de fiecare dată, defensiva oaspeţilor a scăpat cu faţa curată. Grigore Turda a ratat şansa de a-şi trece numele pe lista marcatorilor după ce şutul său, din interiorul careului, a fost respins în corner de un fundaş bascovean. Pe finalul partidei, fundaşul Dănuţ Şerbănică a driblat doi adversari şi i-a pasat lui Nini Popescu, însă şutul acestuia s-a oprit în bara laterală. În acest meci, Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, a folosit 27 de jucători, unii dintre ei evoluând 30, 45 sau 60 de minute, în timp ce Adrian Dulcea, tehnicianul Unirii Bascov, a folosit doar 18 jucători, rezervele intrând după pauză.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Agachi – Dănescu, Motroc, Deslandes, Muşat – Prepeliţă, Moihedja, Matiş, Fundătureanu – Grecu, Buhăescu.
Rezerve: Ducan, Micle, Tofan, Oancea, Turda, Dicu, Oprescu, Şerbanică, Şerban, Panait, Brînzan, Rasoveanu, Popescu, Grecu, Blejdea, Alin Popa. Antrenor: Ionuţ Badea.
Unirea Bascov: Călinoiu – Ciocîrlan, Din, Dumitrache, Constantin – Piscanu, Butoiu, Iamandi, Iordache – Neacşu, Ivan.
Rezerve: Niţă, Crăciun, Comănescu, Draganoaea, Cristian, Bălteanu, Coman. Antrenor: Adrian Dulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.