Studentă rănită are nevoie de sânge!

1

O tânără argeşeancă a suferit un cumplit accident şi are nevoie de ajutorul nostru. Laura Savu, studentă în cadrul Universităţii Piteşti, se află într-o clinică din Timişoara unde a fost operată şi are nevoie de sânge. Astăzi argeşenii sunt aşteptaţi să doneze sânge pentru tânăra aflată în stare gravă. M.Sandu

„Dragii mei, o studentă de-a noastră de la UPIT, Savu Laura are nevoie urgentă de sânge, orice grupă, pentru operaţie de fractură de coloană. Puteţi dona sânge la orice centru de colectare din ţara mâine, 30.01 şi poimâine 31.01. Nu uitaţi să menţionaţi numele Savu Laura!!! Vă mulţumesc tuturor pentru înțelegere și pentru solidaritate. Orice picătură va conta… „ este mesajul transmis de reprezentanţii Universităţii Piteşti. Mesajul a devenit viral, fiind distribuit de mai multe ori pe un cont de socilizare. Ieri, mai multe persoane au răspuns apelului. Printre cei care s-au dus la Centrul de Donare şi Transfuzie Sanguină Piteşti se numără şi subprefectul, cu atribuţii de prefect, Adrian Bughiu. „NU e reclamă, NU mă laud, NU sunt în campanie electorală!! Sper doar ca prin aceste imagini să creez puțină emoție, care să motiveze și alte persoane, mai mult sau mai puțin publice, să vină să doneze sânge! E un gest minim, dar care poate însemna mult pentru semenii noștri, aflați în suferință! Astăzi am donat pentru Laura Savu, studenta noastră de la UPIT, aflată într-o situație dificilă după un accident la schi! Să-i asculte Dumnezeu rugile! – a scris Adrian Bughiu pe pagina socială din dorinţa de ­­­­­a-i convinge şi pe alţi piteşteni să-i urmeze gestul.
Se mai poate dona şi astăzi!
Laura Savu este studentă la Universitatea Piteşti, la Facultatea Ingineria Mediului. În urma unui accident cumplit de schi petrecut în vestul țării, tânăra din Pitești a suferit o ruptură de coloană. Este internată la Spitalul din Timișoara, acolo a fost operată ieri.Tânăra este o iubitoare a naturii și activează ca voluntar implicat în problemele de mediu într-un ONG din Argeș, “Zimbrii Carpaților”. Cei care vor să doneze sânge pentru Laura o mai pot face astăzi. Donatorii vor menţiona spitalul unde se află Laura, respectiv Clinica Casa Austria Timişoara, cu menţiunea pentru Laura Savu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.