Şofer urmărit de poliţişti, reţinut!

0

Un echipaj de la Serviciul Rutier Argeş a descoperit sâm­bătă în tra­fic, un şofer pentru care legea nu înseamnă nimic. Maşina con­dusă de acesta a fost urmărită de la Mără­cineni până la Mioveni. După ce a fost prins, bucureşteanul în vârstă de 52 de ani, a ajuns în arest. M.Sandu

Poliţiştii se aflau pe DN 73, în comuna Mărcineni avnd montat aparatul radar. Vladimir F. a trecut cu un Peugeot, rulând cu 90 de kilometri la oră. Oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta însă, bărbatul şi-a continuat drumul, încercând să fugă de oamenii legii. A fost urmărit de poliţişti, fiind blocat în trafic la Mioveni. Conducătorul auto a suflat în etilotest, având o concentraţie de alcool de 0,35 la mie, în aerul expirat. Nu aceasta era însă cea mai mare problemă a sa. Avea permisul suspendat, fiind cercetat în două dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în Bucureşti. Prima dată a fost prins băut, iar a doua oară conducând fără permis.
Poliţiştii argeşeni i-au întocmit bucureşteanului cel de-al treilea dosar penal, pentru conducere fără permis, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.