Tânărul dispărut era mort de câteva zile

0

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Curtea de Argeș, dispărut miercuri, a fost găsit decedat. Băiatul zăcea fără suflare pe un câmp, la Băiculești, lângă un stâlp de înaltă tensiune. Autopsia a stabilit cauza morții tână­rului. Nu a fost electrocutat. M.Sandu

Marius Ștefan Florea, de 18 ani, elev la Colegiul Național Vlaicu Vodă, a dispărut de acasă miercuri după-amiază. Băiatul era cunoscut ca fiind un elev cu rezultate foarte bune la învățătură. Cunoscuţii îl descriu ca fiind introvertit și fără mulți prieteni. Se știa faptul că era atent supravegheat de părinți, neavând libertatea de care se bucură adolescenții de vârsta lui. Mama acestuia este cadru didactic, fiind profesoară la Liceul Auto din Curtea de Argeş.
Nu a răspuns la telefon
Părinții au sunat la Poliție miercuri seara, anunțând că fiul lor nu s-a întors acasă și nici nu răspunde la telefon. A fost căutat mai întâi prin oraș, la colegi, în locuri pe care le frecventa. Văzând că nu-i dau de urmă, oamenii legii au căutat imagini surprinse de camerele de supraveghere. Nu au găsit nimic care să-i ajute și au scotocit toate clădirile părăsite în care tânărul s-ar fi putut ascunde.
Căutat de zeci de poliţişti
Telefonul mobil al tânărului suna, dar el nu răspundea. De altfel, a sunat până în noaptea de joi spre vineri când s-a descărcat. Înainte însă, polițiștii au reușit să localizeze aparatul. Perimetrul indica comuna Băiculești, satul Zigoneni. Vineri dimineață, în jurul orei 6,00, peste 30 de polițiști, pompieri, și jandarmi au reluat căutările. Alături de ei au participat inclusiv inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, comisarul șef Gabriel Gherghe și comandantul Poliției Curtea de Argeș, comisarul șef Mihai Bălan. A fost „periată” întreaga zonă.
Mort, lângă un stâlp de înaltă tensiune
Trupul băiatului a fost descoperit fără suflare. Zăcea într-o zonă plină de mărăciniş şi stuf, într-un zăvoi, în apropiere de Râul Argeş. Cadavrul era lângă piciorul unul stâlp de înaltă tensiune. La mică distanţă de trup se afla şi telefonul mobil. De la dispariţie, acesta nu vorbise cu nimeni. Pe trup nu au fost găsite urme traumatice. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş. În timpul anchetei a reieşit că Marius Ştefan Florea îi vorbise unui prieten despre sinucidere. I-a trimis acestuia mai multe mesaje în acest sens, vorbind inclusiv despre faptul că se simte atras în mod special de curentul electric. Având un comportament neobişnuit, Marius a fost dus şi la psiholog. Autopsia a fost făcută sâmbătă dimineață.
S-a stabilit că moartea a survenit ca urmare a unei hemoragii interne cauzată de căderea de la înălţime. Tânărul a urcat pe stâlp şi a căzut de la peste 5 metri. De asemenea, legistul a stabilit că Marius Ştefan Florea a decedat în ziua în care a dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.